Italian meatballs/Фрикадельки по-итальянски

1 Просмотры
Издатель
Ingredients :
Minced chicken - 500 g
Rice - 150 g
Onions - 2 pieces
Garlic - 3 pieces
Carrots - 1pc
Egg - 1 piece
Tomato juice - 300 ml
Flour - 1 tablespoon
Directions :
We interrupt the onion, garlic with a blender, add to the minced meat and knead with the egg.
Form the meatballs with wet hands and fry them on both sides.
Fry onions, carrots and add tomato juice, simmer for another 5 minutes. flour can be added to thicken.
Add the frying to the meatballs and simmer in the oven for 40 minutes.
Bon Appetit everyone!!!

Ингредиенты:
Куринный фарш - 500 г
Рис - 150 г
Лук - 2 шт
Чеснок - 3 шт
Морковь - 1шт
Яйцо - 1 шт
Томатный сок - 300 мл
Мука - 1 ст.л

Как готовить:
Перебиваем блендером лук, чеснок, добавляем в фарш и вымешиваем вместе с яйцом.
Мокрыми руками формируем фрикадельки о обжариваем с двух сторон.
Лук, морковь обжариваем и добавляем томатный сок, тушим еще 5 мин. для загустения можно добавить муку.
Зажарку добавляем в фрикадельки, и тушим в духовке 40 мин.
Всем приятного аппетита!!!
Категория
Соки
Комментариев нет.